duminică, 19 aprilie 2020

Nu fi psihoterapeutul ei

Fii amant, nu confident


A nu te purta ca o pizdă, și nici ca un cățel, este cel mai sigur mod pentru a rămâne în afara zonei platonice. Iar cea mai bună cale este să conduci modul în care evoluează relația, într-o manieră care să arate că nu te potrivești în zona amicilor, ci în cea a amanților.

Prin urmare, orice s-ar întâmpla, dirijează situația în direcția corectă. Poartă-te ca un bărbat care este iubitul, nu amicul ei. Dacă lucrurile deviază către direcția platonică, redirecționează situația.

Unul dintre cele mai expresive moduri pentru a face asta, este să-ți faci o regulă din a nu juca rolul psihoterapeutului.

Femei dornice de sex



Cum facem dacă gagica o ia în direcția asta?


Fă o analiză rapidă: este asta o conversație pe care ar trebui să o aibă cu o altă fată? Dacă răspunsul este afirmativ, redirecționează discuția.

Pur și simplu, nu purta acea conversație, și spune-i că nu vrei acel gen de discuție. De pildă, când începe să povestească despre foștii ei prieteni, despre probleme de la muncă sau de acasă – n-o lăsa. Dacă pare ceva despre care ar trebui să se plângă unei prietene, spune-i:

„Hei, oprește-te! Mi-ar plăcea să ascult povestea asta, dar tariful meu este de 300 de lei pe ora de psihoterapie... și nici măcar nu mi-am adus canapeaua.”

Zâmbește și redirecționează conversația. Un alt exemplu:

„Scuze că te întrerup... arăt cumva ca una dintre prietenele tale?”

Ea: „Ăăă? Nu. De ce?”

„Atunci nu mă confunda cu ele”.

Întotdeauna redirecționează activitățile și conversațiile amicale


Pare bădărănesc? Nu este. Din contră, este puternic, bărbătesc, și trasează limite. Chiar și în eventualitatea în care ai pierde-o din această cauză, e mai bine decât să-ți pierzi timpul, alunecând către zona platonică, sau decât să fii cu cineva care se văicărește toată ziua.

S-ar putea să o prinzi cu garda jos, dar te va respecta pentru asta și nu va uita. Nu ești unul dintre cățelușii care îi ascultă toate rahaturile.

Pur și simplu, spune-i că ai mai încercat asta înainte și nu ți se potrivește rolul de psihoterapeut al fetelor. Asta o va ajuta să înțeleagă.

E datoria ta să păstrezi direcția relației către erotism și să nu regresezi către zona platonică. Prin urmare, orice pare a fi conversație amicală trebuie redirecționat.

Asta nu înseamnă că nu poți fi prietenos. Poți fi cordial și respectos, fără să fii confidentul de serviciu.

Fetele nu se culcă nici cu prietenii, nici cu pizdele.


(Fragment din cartea Amant - Manualul barbatului Alpha, protejat prin drepturi de autor).

https://www.subscribepage.com/amantbook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de spus?

Scapă de lipici

Al doilea principiu de bază al bărbatului Alpha este că e obligatoriu să nu fii lipicios și sufocant. A-i acorda prea multă atenție...