miercuri, 10 aprilie 2019

Prima impresie

https://www.subscribepage.com/amantbook


Hai să analizăm mai îndeaproape felul în care funcționează aceste diferențe în dansul nupțial.

O bunăciune poate intra într-un local, și toți bărbații vor fi atrași de ea – doar datorită aspectului fizic. N-au schimbat o vorbă, n-au întâlnit-o mai înainte, dar Doamne, ce-ar mai fute-o.


Dimpotrivă, un bărbat atrăgător poate intra într-o încăpere, iar fetele vor gândi: „Hmm. E chipeș” apoi se vor întoarce la ceea ce făceau înainte.

O altă mare diferență între bărbați și femei este că bărbații pot să aibă un gen preferat de femeie.

Dacă e genul tău, ai văzut-o, ai plăcut-o. Ea e cea pe care o așteptai. Pe baza aspectului ei, simți nevoia să i-o tragi, deși nici n-o cunoști.

Acest fenomen se traduce pentru bărbați ca „dragoste la prima vedere” și se poate transforma într-un dezastru, dacă nu știi cum să-i faci față.

Problema este că tu poți simți o dorință și o atracție copleșitoare, pentru o fată pe care o doare în cur de tine.

Femei dornice de sex


Nu contează ce simți tu pentru ea – ceea ce contează este ce simte ea pentru tine.


Gândește-te la asta: Doar pentru că tu o vrei, nu înseamnă că și ea te vrea pe tine. Pentru ea nu există dragoste la prima vedere. Nu ești cel pe care-l așteaptă, încă de pe vremea când îmbrăca păpuși în rochii de mireasă. Poate că-i pari atrăgător și sexy, dar amintește-ți că ea trebuie să te evalueze. Ea se mișcă mai încet.

Poți s-o faci să moară după tine – dar trebuie să declanșezi atracția. Așadar, nu te aștepta să-i iei mințile, așa cum ți le ia ea ție, când își flutură genele și-și unduiește bucile.

Desigur, există excepții de la orice regulă.

Există unii bărbați pe această planetă care pot topi femeile instantaneu, dar tu nu ești unul dintre ei, și sunt sigur că nici eu nu sunt.

De fapt, nici ei nu sunt chiar atât de mortali, ci doar imagini construite de marketing, exagerări și mituri. Așa că, dacă mașina Hollywood-ului nu lucrează pentru tine, ar fi mai bine să nu te bazezi pe chestia asta.

Poate părea că susțin ideea că aspectul fizic masculin n-ar fi important. Este, dar nu are impactul pe care aspectul ei fizic îl are asupra noastră.

Aspectul tău este important doar pentru că te poate ajuta să ieși în evidență.


Este esențial să arăți îngrijit pentru a-ți netezi calea.

Dacă ai un aspect peste medie, poți atrage mai ușor atenția, însă reține, deși îți acordă atenție – un interviu câștigat prin felul în care arăți – poți încă să fii descalificat, dacă nu ești în stare să-i menții interesul treaz. Practic, trebuie să fii bărbat și să-i declanșezi atracția instinctuală față de tine.

(Fragment din cartea Amant - Manualul barbatului Alpha, protejat prin drepturi de autor)

https://www.subscribepage.com/amantbook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de spus?

Scapă de lipici

Al doilea principiu de bază al bărbatului Alpha este că e obligatoriu să nu fii lipicios și sufocant. A-i acorda prea multă atenție...