miercuri, 3 aprilie 2019

Instincte naturale

porniri firesti

 

Ce e de făcut așadar?


Tot ce trebuie să facem este să privim în urmă – la mii de ani de evoluție. Bărbații și femeile sunt aceleași ființe ca atunci când am decis să coborâm din copaci și să ne mutăm în peșteri, ca să desenăm mamuți pe pereți.

Nimeni, nici mass-media, nici Hollywood-ul, nici mișcarea feministă de extremă stângă, nici chiar maică-ta, nu poate reseta instinctele și pornirile naturale ale unui bărbat și nici nu poate reprograma dorințele unei femei. Lucrurile astea sunt și au fost acolo, înăuntrul nostru, de când e lumea și pământul.

Câtă vreme pornirile noastre naturale sunt încă acolo, este o blasfemie că ultimele două generații ți-au spus să lupți împotriva impulsurilor tale instinctuale și să-l renegi pe bărbatul din tine. Cumva, ni sa transmis mesajul că a fi bărbat e rău, iar pornirile noastre trebuie suprimate și păstrate ascunse.

Bărbații care „se dau la gagici” sunt făcuți să pară bădărani sau perverși. Imaginea care li se asociază este cea a manelistului cu BMW, lanț de aur, ghiuluri și limbaj de gherțoi.

În același timp, pămpălăul sensibil și pensat este prezentat ca un geniu care stă și râde de încercările seducătorilor de a cuceri femei.

Adevărul este că a-ți dori să fuți gagici nu este nici greșit, nici pervers, însă nu asta am fost învățați.

În acest timp, fetele devin din ce în ce mai frustrate, întrucât ceea ce le atrage în primul rând la bărbați este faptul că sunt Bărbați. Doar câțiva tipi încă înțeleg asta, iar ei sunt cei zece la sută care fut nouăzeci la sută dintre fete.

Păi și atunci, hai să te întreb: din care grup vrei să faci parte? Cei zece la sută care cuceresc fetele și le babardesc, sau majoritatea de tăntălăi frustrați?
Cred că am ghicit răspunsul.

(Fragment din cartea Amant - Manualul barbatului Alpha, protejat prin drepturi de autor.).

https://www.subscribepage.com/amantbook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de spus?

Scapă de lipici

Al doilea principiu de bază al bărbatului Alpha este că e obligatoriu să nu fii lipicios și sufocant. A-i acorda prea multă atenție...