vineri, 10 aprilie 2020

Bunăciunile sunt peste tot

https://www.subscribepage.com/amantbook


Mai întâi, să recapitulăm atitudinea de bază: Bărbații pot fi atrași, doar pe baza aspectului fizic. Fetele îți vor acorda un interviu datorită felului în care arăți, dar nu vor fi neapărat atrase de tine. Clar?

Femei dornice de sex



Acum, hai să vedem cum putem folosi asta în avantajul nostru.

Știm că suntem programați să reacționăm instinctiv, când fetele flutură rimelul și dau din fund.

E o reacție firească. Dacă o conștientizezi, îi vei lua toată puterea, așa că amintește-ți mereu: nu poți să n-o observi.  Așa ești programat, dar aceste porniri sunt instinctuale și nu trebuie să le lași să te domine.

Ea n-a făcut nimic altceva decât să arate bine. Asta e treaba ei. Treaba ta este să observi.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care această conștientizare ar trebui să-l afecteze este atitudinea ta, care, în această situație, ar trebui să fie:

Bunăciunile sunt peste tot.


Așteaptă o clipă... Tocmai a mai apărut una de după colț.

Frumusețea e comună, dar fetele de calitate sunt rare. Iar dacă e frumoasă, înseamnă că trebuie să-ți dovedească că e și de calitate. Nu trebuie să o lași să promoveze examenul doar pe baza felului în care arată.
Îți amintești de antrenorul care analiza meciurile luptătorilor săi? Când știi cum reacționezi în mod previzibil, poți folosi această informație în favoarea ta.

Antrenorul gândește: „De obicei atacă cu directă pe mâna din față, așa că hai să facem ceva diferit, la care adversarul nu se așteaptă.”

E la fel și în cazul tău.

Ea flutură rimelul. Tu de obicei înnebunești și încerci s-o impresionezi, însă acum vei schimba tactica. Nu vei permite ca o simplă ocheadă să o califice automat.

Bun. Tocmai ai dat peste cap strategia adversarului, ai bulversat-o și poți trece prin defensiva ei, ca prin brânză.

(Fragment din cartea Amant - Manualul barbatului Alpha, protejat prin drepturi de autor).

https://www.subscribepage.com/amantbook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de spus?

Scapă de lipici

Al doilea principiu de bază al bărbatului Alpha este că e obligatoriu să nu fii lipicios și sufocant. A-i acorda prea multă atenție...