vineri, 3 mai 2019

Băiat de treabă sau condamnat la singurătate?

https://www.subscribepage.com/amantbook


Fetele pretind că vor un prieten adevărat sau un băiat de treabă. Tu însă, bagă de seamă cine le fute. De câte ori ai văzut o tipă drăguță combinată cu un nenorocit? De câte ori ai auzit-o plângându-se de jigodia cu care continua să și-o tragă?

Gagica sexy nesatisfacuta


Gagicile SPUN una și FAC alta.


Sigur, ea se plânge, dar el încă o fute, așa că atunci când încerci să afli ce vor fetele de la un bărbat, e mai bine să ignori ceea ce spun, și să fii atent la ceea ce fac.

Nu e chiar vina lor că spun prostii și induc în eroare bărbații. Sunt și ele influențate de mămica, de Hollywood, de societate și așa mai departe, să creadă că vor un băiat de treabă. Când sunt întrebate ce vor de la un bărbat, fetele adoră să răspundă cu fraza aia clasică: „Vreau un tip care să fie prietenul meu cel mai bun, care să mă înțeleagă, cineva romantic și sensibil... și...”

Ele nu vor cu adevărat asta, însă n-au stat niciodată să se gândească cu adevărat ce vor. De ce? Pentru că atunci când îl găsesc, știu pur și simplu. Este un instinct și un sentiment pe care nu sunt capabile să-l controleze sau să-l explice, dar pe care îl recunosc atunci când îl simt.

Orice alt rahat este ceea ce li s-a spus că vor, și de aceea continuă să susțină sus și tare aceste prostii, peste tot pe unde apucă, inclusiv pe internet.

(Fragment din cartea Amant - Manualul barbatului Alpha, protejat prin drepturi de autor).

https://www.subscribepage.com/amantbook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de spus?

Scapă de lipici

Al doilea principiu de bază al bărbatului Alpha este că e obligatoriu să nu fii lipicios și sufocant. A-i acorda prea multă atenție...