joi, 18 aprilie 2019

Conceptul de atitudine

https://www.subscribepage.com/amantbook


Atitudinea este o chestie cu multe fațete. De vreme ce încerci să-ți îmbunătățești viața erotică și succesul la femei, cu siguranță i-ai mai auzit și pe alții, spunându-ți să-ți folosești atitudinea.

Nu-i nimic rău în asta, cât timp ai atitudinea corectă cu care să începi, însă dacă atitudinea ta e complet greșită, folosirea ei n-o să te ajute prea mult.


Bine, dar care e atitudinea corectă? Cum poți face fetele să stea la coadă la ușa ta ca la moaștele sfintei Parascheva, doar folosindu-ți atitudinea?

Răbdare, prietene. Vom analiza în continuare, toate aspectele atitudinii care îți vor aduce succesul, atât la femei, cât și în alte domenii ale vieții.

Atitudinea, prin definiție, este o poziție – fie fizică, fie mentală. De pildă, un animal poate adopta o poziție cu un scop anume, cum ar fi o poziție amenințătoare. Totodată, cineva poate avea o poziție mentală față de fapte sau stări de fapt, cum ar fi o atitudine pozitivă ori o poziție de solicitudine.

Asta nu e tot însă – așa cum am spus, atitudinea are mai multe fațete. Ea poate fi totodată definită ca o stare de expectanță, care să faciliteze o reacție specifică față de oameni sau situații (de exemplu, atitudine defensivă – ești pregătit de apărare sau de fugă; atitudine ofensivă/agresivă – ești pregătit de atac).

De asemenea, spunem despre cineva că are atitudine, atunci când este înfipt, pizdos sau arogant.

Toate aceste încercări de a defini atitudinea sunt importante în discuția noastră, mai ales sensul de poziție, perspectivă sau punct de vedere.

Este genul de atitudine pe care îl vom învăța și-l vom internaliza – o manieră de abordare a vieții, a femeilor și a relațiilor, în așa fel încât să ocupi o poziție puternică și să fii sigur și încrezător în forțele tale, în orice situație.

Așa cum deja ai început să înveți, dacă nu ai o atitudine potrivită, nimic nu funcționează. Dar ce înseamnă asta, până la urmă? Ce atitudine? Ce nu funcționează?

Poți avea cele mai tari replici din lume, cele mai tari trucuri și tehnici din univers – dacă nu ai atitudinea corectă, sunt toate inutile.

Pe de altă parte, dacă ai atitudinea potrivită, poți spune aproape orice și te vei descurca.

(Fragment din cartea Amant - Manualul barbatului Alpha, protejat prin drepturi de autor).

https://www.subscribepage.com/amantbook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de spus?

Scapă de lipici

Al doilea principiu de bază al bărbatului Alpha este că e obligatoriu să nu fii lipicios și sufocant. A-i acorda prea multă atenție...