marți, 2 aprilie 2019

Ce se întâmplă cu noi?

Trista si nesatisfacuta

Privește în jurul tău, pentru un minut. Poți face asta, fără să te întrebi ce naiba se întâmplă cu toți?

Toți bărbații și toate femeile vor să se cupleze, dar se pare că tot mai puțini oameni mai știu cum să facă asta. Mai rău, se pare că rata de succes se aplică și aici, la fel ca în afaceri. Zece la sută dintre bărbați se culcă cu nouăzeci la sută dintre femei, iar ceea ce este și mai nasol este că restul bărbaților nu fac asta.

Monetize your website traffic with yX MediaMotivul? Nu le fut, nu pentru că nu vor, ci pentru că habar n-au ce fac ori ce ar trebui să facă.

Nu zic că e vina ta, dacă ai concepții greșite despre femei, însă dacă nu ești între acei zece la sută care fut toate tipele mișto, ar fi mai bine să-ți asumi responsabilitatea și să treci la treabă.

Ori de câte ori încercăm să aflăm ce-și doresc fetele, ele nu sunt de mare ajutor. Unele poate sunt dispuse să vorbească despre asta, însă sunt incapabile să-ți spună clar de ce se îndrăgostesc de un bărbat, sau de ce se culcă cu un anumit tip. Îți vor spune tot soiul de prostii și dulcegării romantice, însă toată dizertația lor, de obicei se rezumă la: „Pur și simplu s-a întâmplat. Avea acel ceva...”

Ca bărbați, ni s-a servit atât de mult rahat despre ce-și doresc fetele, încât suntem cu totul debusolați și neajutorați. Încercăm haotic orice – prea multă atenție, prea puțină atenție, complimente, complimente negative, cadouri, hipnoză, și așa mai departe.

Unii bărbați încep chiar să se poarte ca fetele și încearcă să fie egalul sau prietenul lor, dar tot degeaba.

Alții încearcă să pară duri și fac pe băieții răi, dar nici ei nu ajung nicăieri. Băieții transpiră la sală, fac bani, apoi îi cheltuie pe țoale, mașini, steroizi, chirurgie estetică, servicii matrimoniale, și deși toate astea îi ajută să întâlnească femei, se dovedesc inutile când trebuie să păstrezi aprins interesul acestora.

(Fragment din cartea Amant - Manualul barbatului Alpha, protejat prin drepturi de autor.).

https://www.subscribepage.com/amantbook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de spus?

Scapă de lipici

Al doilea principiu de bază al bărbatului Alpha este că e obligatoriu să nu fii lipicios și sufocant. A-i acorda prea multă atenție...