joi, 16 mai 2019

Băiatul de treabă nu se place pe el însuși

https://www.kobo.com/ww/en/audiobook/amant-manualul-b-rbatului-alpha


Domnul băiat de treabă este nesigur, iar nesiguranța îl face să exagereze mereu, să o sufoce și, până la urmă, s-o determine să îl evite. El își bazează stima de sine pe felul în care este perceput de cei din jur.

Dacă băiatul de treabă s-ar fi simțit cu adevărat bine în pielea lui, n-ar fi încercat mereu să ia ochii cu cadouri, docilitate și o atitudine slabă. El este îngrijorat că ea va afla că nu are nimic de oferit, așa că pune totul pe tavă.

Gagica sexy nesatisfacuta

Oricărei fete, indiferent de calitatea ei, un astfel de bărbat i se pare neatractiv.


Într-adevăr, există gagici care se vor folosi de băiatul de treabă și-l vor ușura de tot ce are. Din această perspectivă, aceste curve fomiste îl vor găsi foarte atractiv pe băiatul de treabă. Un portofel foarte atractiv.

Până la urmă, băiatul de treabă nu reușește să domine niciun fel de gagică. Dimpotrivă, el este cel dominat de ele.

Cu cât le lași pe fete să te domine, cu atât te vor disprețui mai mult. Iar fetele nu se culcă cu bărbații pe care nu-i respectă.

E mai bine să plece, decât să-i înghiți rahaturile.


Sunt mereu o groază de alte fete disponibile, așa că niciodată nu trebuie să-ți pese că pierzi o gagică care e plângăcioasă, care încearcă să te schimbe, sau să te domine.

De fapt, vei vedea adesea o schimbare dramatică în atitudinea ei, dacă îi spui să-și bage mințile-n cap.

Poate că n-o să-i placă, dar te va respecta și se va conforma.

Așadar, toate mesajele pe care ni le-au băgat în cap Hollywood-ul, femeile, televizorul și mămica sunt un mare rahat.

Dintr-un punct de vedere însă, maică-ta avea dreptate când spunea „doar fii tu însuți”.

Ceea ce voia ea de fapt să spună, era să fii un băiat de treabă, să vii cu flori, să-ți cheltui banii la întâlniri și să nu încerci s-o săruți prea devreme... tot soiul de lucruri, care o făceau să se simtă o mamă bună, iar pe tine te făceau să pari un pămpălău.

Ceea ce ea nu voia să zică, era să fii Bărbatul din tine.

Acesta este adevăratul „tu însuți”. Fii bărbatul Alpha din tine, lava incandescentă din adâncul vulcanului, și vei trăi succesul pe care ți-l dorești. Crede-mă, e în tine. Trebuie doar să-l eliberezi.

Tot restul trucurilor și replicilor de abordare pe care ți le voi da, nu vor conta prea mult, dacă vii dintr-o poziție de slăbiciune, speranță iluzorie sau disperare.

Întotdeauna trebuie să fii într-o poziție de forță și siguranță.

Femeia trebuie să simtă că nu ești afectat dacă vine, stă sau pleacă. Asta o s-o facă să-i cadă Windows-ul, pentru că foarte puțini bărbați din viața ei sunt așa, poate chiar niciunul. Cei mai mulți sunt cățeluși, care depind de mulțumirea ei ca să se simtă și ei bine.

În concluzie, ca să ieși în față ca un campion, trebuie să-ți folosești atitudinea.

Atitudinea nu este numai ingredientul secret pentru a aborda fetele, ci și pentru a le păstra lângă tine. Este ceea ce face ca totul să funcționeze.

Dacă nu ai atitudinea, nu ai nimic.


(Fragment din cartea Amant - Manualul barbatului Alpha, protejat prin drepturi de autor).

https://www.subscribepage.com/amantbook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de spus?

Scapă de lipici

Al doilea principiu de bază al bărbatului Alpha este că e obligatoriu să nu fii lipicios și sufocant. A-i acorda prea multă atenție...