marți, 2 aprilie 2019

Marea dezinformare

Manipulare TV


În ultimul secol – și din ce în ce mai mult în ultima perioadă – există acest concept că femeile urmăresc să fie egale cu bărbații. Problema este că ele vor ca bărbații să fie sensibili, metrosexuali și chiar supuși. S-ar părea că nu fetele tind să se masculinizeze, ci bărbații se pizdifică.

Filmele induc constant în mintea noastră ideea că băiatul de treabă, grasul sau tontul neînțeles, vor fute cumva gagica cea bună până la final.

Mai rău, pornește televizorul. Marele tăntălău din serial are întotdeauna o nevastă drăguță. Mesajul e că, dacă scoți din tine câteva poante, cumperi trandafiri roșii de Ziua Îndrăgostiților și ai un șifonier plin cu cămăși lălâi, asta compensează faptul că ești un pămpălău obez care habar n-are să atragă o fată.

El are un suflet frumos, iar ea îl adoră așa cum este. Da, daaa...



În filme, scenariul general care ni se servește este că dacă ești un tont drăguț, sensibil și dornic să-i faci pe plac, gagica va realiza mai devreme sau mai târziu că ești bărbatul vieții ei.

Mesajul care ni se bagă pe gât este că ea va ține evidența faptelor tale bune, le va contabiliza la sfârșitul lunii, apoi va trage concluzia că este atrasă de tine.
Bineînțeles, e un mare rahat. Bărbații fac asta mereu, și nu merge niciodată.
În viața reală, fetele nu funcționează așa. Dorința, pasiunea și atracția nu funcționează în acest fel.

Femeia nu poate decide că te dorește și se simte atrasă de tine. Fie o simte, fie nu. E treaba ta să ai atitudinea potrivită și să fii genul de bărbat de care fetele sunt atrase instinctiv, din prima clipă. Câtă vreme îi trebuie săptămâni sau luni să realizeze asta, e deja mult prea târziu.

Datorită dezinformării care ni s-a băgat pe gât în ceea ce privește „ce vor femeile”, bărbații au reușit doar să învețe cum să dezvolte și să mențină relații platonice cu fetele, cu speranța iluzorie că aceste relații vor aluneca cumva în zona erotică.

Din nefericire, relațiile platonice nu duc femeile către erotism, cu dimpotrivă, au exact efectul opus. Singurul rezultat va fi că te vor îngropa tot mai adânc în zona platonică, pe măsură ce vii cu gesturi drăguțe și dovezi de prietenie.

Deci ce naiba ar trebui să faci? Ce vor până la urmă femeile?


Nu te panica. Soluția nu-i așa de grea cum pare.

Dacă băieții ar ști adevărul despre fete, ei ar fi mult mai îndrăzneți. N-ar mai încerca să le facă pe plac.

Secretul este că fetele sunt disperate după bărbați.


Femeile tânjesc după o conexiune reală, cu un bărbat adevărat. Ele așteaptă să fie abordate – ținte ușoare – iar bărbații habar n-au cum să facă asta.

(Fragment din cartea Amant - Manualul barbatului Alpha, protejat prin drepturi de autor.).

https://www.subscribepage.com/amantbook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de spus?

Scapă de lipici

Al doilea principiu de bază al bărbatului Alpha este că e obligatoriu să nu fii lipicios și sufocant. A-i acorda prea multă atenție...