joi, 4 aprilie 2019

Intră în rol


Roluri in dansul nuptial

Rolul tău este să fii bărbatul.

Rolul ei este să fie femeia.


Sună destul de simplu, nu?

Uneori mă întreb ce naiba o fi așa de greu de înțeles. Ar trebui să fie destul de simplu, dar devine din ce în ce mai greu pentru toți, indiferent de tabără.

Este atât de multă corectitudine politică, propagandă feministă, metrosexualism și manipulare socială, încât băieții nu mai știu cum ar trebui să gândească, să simtă și să se poarte.



Același lucru este valabil și pentru fete.

Adânc în ființa lor, bărbații vor doar să se simtă și să se poarte ca niște bărbați, iar femeile vor numai să se simtă femei.

Câtă vreme băieții și fetele nu sunt în starea lor firească, lucrurile nu sunt în regulă și nu funcționează normal.

Băieții sunt atrași de feminitatea fetelor, iar fetele de tipii masculini. Pur și simplu.

Tot ce ai de făcut este să fii bărbatul. Ar trebui să fie ușor, pentru că e în felul tău de a fi. E instinctual. Toate prostiile pe care le-ai auzit despre cum să pupi gagicile în cur și să fii un pudel drăguț și docil, nu pot suprascrie ceea ce tu deja ai în tine. Ești efectul a mii de ani de evoluție.

Dacă ai fost interesat de domeniul seducției în ultima vreme, ai auzit probabil termenul de „mascul Alpha”.

În lumea animală, această noțiune definește cel mai mare și mai tare mascul din orice grup, haită sau trib. Alpha e pur și simplu mai puternic și mai înspăimântător decât orice alt mascul, așa că mănâncă primul, își alege ce femelă vrea și așa mai departe.

Acest concept este corect dacă ești, de pildă, un leu. În această situație, e bine să fii masculul Alpha.

Din fericire, ca om trebuie doar să fii UN mascul Alpha, nu neapărat singurul, iar datorită acestui proces de pizdificare care are loc în prezent, nu trebuie să te strofoci prea tare pentru a te detașa de mulțime.

În ciuda Hollywood-ului, a feminismului și a rahatului livrat prin televizor, o fată nu se poate împotrivi faptului că vrea pur și simplu să se simtă femeie, iar ca să se simtă astfel, ea trebuie să fie în rolul ei ca femeie.

Poate că nu sună „politically correct”, dar nu-mi pasă – femeia tânjește după rolul ei tradițional de femeie, indiferent dacă admite asta sau nu

Iar pentru a o face să se simtă în acest fel, trebuie doar să fii în rolul tău de bărbat. Restul se va rezolva de la sine.

Dacă stai să te gândești puțin, fetele și băieții sunt într-o totală disonanță dacă îi scoți din rolurile lor firești. Cu cât femeile se masculinizează și se poartă mai bărbătește, cu atât mai puțini bărbați le doresc.

Toate femeile tânjesc în secret să se simtă femei.


Femeile vor un bărbat care să fie puternic, să le conducă și să le dirijeze. Nu vor striga niciodată asta în gura mare, însă orice fată are această dorință instinctuală.

Cu cât te porți mai bărbătește și cu cât o tratezi mai mult ca pe o femeie, cu atât mai mult va fi acolo pentru tine oricând vei dori. Este cea mai autentică formă de împlinire pentru amândoi.

Așadar, pentru a fi un bărbat adevărat, trebuie mai întâi să înțelegi diferențele dintre bărbați și femei, iar mai apoi, să-ți schimbi mentalitatea și să-ți tratezi femeia așa cum își dorește și cum are nevoie să fie tratată.

(Fragment din cartea Amant - Manualul barbatului Alpha, protejat prin drepturi de autor.).

https://www.subscribepage.com/amantbook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de spus?

Scapă de lipici

Al doilea principiu de bază al bărbatului Alpha este că e obligatoriu să nu fii lipicios și sufocant. A-i acorda prea multă atenție...